Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
kuchareczka:)

Przechowywanie żywności W Biurze

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem:) nie wiem, czy wybrałam dobre miejsce na ten wątek, bo właściwie nie chodzi mi o przechowywanie żywności w kuchni, tylko w biurze. Niedawno firma, w której pracuje, zmieniła swoją siedzibę i przeniosła się do jakiejś kompletnej dziury, w której w ogóle nie ma sklepów niedaleko. W pracy żyję na samych kanapkach i powoli mam tego już dość. Myślałam o tym, żeby przynieść sobie jakieś warzywa, owoce do pracy, sałatki, tylko nie ma tam odpowiednich warunków, żeby je przechowywać. Z ogólnej lodówki w pomieszczeniu, w którym jemy śniadanie, nie korzystam, bo co jakiś czas ginie z niej jedzenie. Czy ktoś mógłby mi doradzić jakiś sposób przechowywania żywności w tych warunkach?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Sałatki, jogurty, serki nie obejdą się bez odpowiedniej, niskiej temperatury. Dlatego jak nie ufasz lodówce, to trzymaj na parapecie za oknem, (jeśli jest taka możliwość) . Albo wsadzaj do tej lodówki w zawiązanej reklamówce, podpisanej Twoim imieniem. PRzechowywanie żywności w pokojowej temperaturze nie jest dobrym pomysłem.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

W sklepach są w sprzedaży malutkie bardzo ładne termotorby. Włożysz zamrożony wkład, śniadanko i w ten sposób nic się nie zepsuje.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×