Skocz do zawartości

Warstwowa Witaminka


Stokrotka

Rekomendowane odpowiedzi

Przepis pochodzi z wydania specjalnego miesięcznika "Przyślij przepis" 4/2009 1 mała kapusta pekińska 1 cebula średnia 2 ząbki czosnku 2 pomidory puszka groszku konserwowego 2-3 ogórki kiszone kilka gałązek natki pietruszki 1/2 pęczka koperku szczypiorek (niekoniecznie) 1/2 małego jogurtu naturalnego 1 łyżka majonezu 1 łyżka ketchupu sól, pieprz Kapustę pekińską myjemy, kroimy i wkładamy do dużej miski. Pomidory i ogórki kroimy w kostkę i kładziemy na kapuście. Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy, dodajemy do sałatki. Koperek, natkę i szczypiorek siekamy i posypujemy sałatkę. Dodajemy osączony groszek. Jogurt mieszamy z majonezem, keczupem i przyprawami. Polewamy sałatkę.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.