sylwuśka Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jestem w trakcie robienia ciasta. Mialam w domu krem w proszku o smaku ajerkoniakowym. Trzeba bylo rozrobic prosze w 300mln mleka i 100 gram margaryny utrzec i polaczyc. Wszystko zrobilam jak nalezy a masa nie chce mi zgestniec co zrobic? Nie jest tez konstystencja az tak plynna, ale jesli mial byc to krem to raczej nie to..... ( Margaryne utrzec to znaczy poporstu zmiksowac>) Czy zrobilam cos zle ..... Pomocy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bonia Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 ja do takichgotowych kremow daje mniue mleka niz to jest podane w przepisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.