Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

ja ostatnio stwierdziłam, że wychodzi mi jakiś "nie taki". dodaje różne mięsa, ale zawsze szukałam tych najchudszych.. i chyba to był problem. dobrze jak mięso ma trochę tłuszczu, który się wygotowuje i nadaje smak. potem można te oka zdjąć, a smak pozostaje.

a w sprawie kurczaka.. to nie prawda, że kurczaki są karmione antybiotykami, czy sterydami. Polska ma bardzo wysokiej jakości drób, który staje się naszym towarem eksportowym.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dla mnie najsmaczniejszy rosół jest z mieszanego mięsa np. kawałek wołowego z tłuszczykiem, udko kurczaka, skrzydło indyka i kawałek żeberka wieprzowego, lubię jeszcze do rosołku dorzucić 2-3 suszone grzybki, a czosnek i cebulę to obowiązkowo (bo je uwielbiam  :mrgreen:).

 

Bardzo lubię rosołek z makaronem z dodatkiem zielonej pietruszki, a wiosną z koperkiem - pychotka, jadłam tak kiedyś na weselu i mi zasmakowało - polecam też ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.