Dorota Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Tak, półtora. Obawiam się, że 1 saszetka to może być za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebcia Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dziękuje już dokupiłam i zaraz się biorę za te bułeczki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzytkownik1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Przepis bardzo udany. Pierwsze bułeczki, które mi wyszły to własnie z tego przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia444 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ciekawy przepis, zawsze byłam przekonana, że do bułek nie dodaje się jajka..ale muszę wypróbować! Uwielbiamy jeszcze ciepłe pieczywo z masłem:) No i bez chemii to kolejny atut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_szymczak Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ostatnio zrobiłem słodkie bułeczki z brzoskwiniami właśnie z ciasta drożdżowego - jak przepiszę to wrzucę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena88 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 koniecznie wypróbuję! macie jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelka Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wypróbóje ten przepis. Ostatnio robiłam bułeczki, ale z dodatkiem mąki owsianej i miały taki dziwny gorzki posmakm zastanawiam się czy to wina samej mąki owsianej czy tego, że ciasto zamrażałam i odmrażałam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.