zdybka82 Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 SHREK BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach) MASA BUDYNIOWA: 800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO"" 3 budynie smietankowe 1 kost. KASI UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI MASA SMIETANOWA: 400-500MIL. 30% lub 36% smietany 1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody) SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC POZOSTALE SKLADNIKI: 3 op.delicji ( smak wg. gustu) 2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody) NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI: -masa budyniowa -delicje -masa smietanowa 2 galaretki agrestowe SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie pisze nic o tym co nalezy zrobic z sokiem Pysio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pączuszek Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Myślę ,że na tym soku ugotować budyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdybka82 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 SHREK BISZKOPT(przepis na biszkopt jest w moich przepisach) MASA BUDYNIOWA: 800-900 MIL. zielonego napoju ''PYSIO"" 3 budynie smietankowe 1 kost. KASI UGOTOWAC BUDYN, PO WYSTUDZENIU DODAWAC PORCJAMI DO ZMIKSOWANEJ KASI MASA SMIETANOWA: 400-500MIL. 30% lub 36% smietany 1 galaretka agrestowa (rozpuscic w 1szkl. wody) SMIETANE UBIC ,DODAC STEZEJACA GALARETKE I JESZCZE CHWILE UBIJAC POZOSTALE SKLADNIKI: 3 op.delicji ( smak wg. gustu) 2 galaretki agrestowe (rozpuszczone w 3 szkl. wody) NA BISZKOPT UKLADAMY WARSTWAMI: -masa budyniowa -delicje -masa smietanowa 2 galaretki agrestowe SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.