Skocz do zawartości

Surowka Z Kapusty Czerwonej


Gość agnese225

Rekomendowane odpowiedzi

1\2 malej kapusty czerwonej 1 srednie jablo slodko-kwasne 2 marchewki 1\2 cebuli ocet sos 4 lyzki stolowe majonezu 2 lyzki stolowe smietany luz jogurtu naturalnego 1\2 lyzeczi cukru szczypta soli pieprz kapuste posiekac drobno, obrac jablo i marchewke zetrzec na tarce na duzy oczkach, cebule posiekac w drobna kostke skropic octem i dodac troszke soli wymieszac i odstawic na jakies 1\2 godziny.W miedzi czasie wymieszac skladniki sosu i dobrze wymieszac. Dodac do kapusty i wymieszac.wlozyc do lodowki na pare godzin...i gotowe smacznego:)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.