Gość agnese225 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 1\2 malej kapusty czerwonej 1 srednie jablo slodko-kwasne 2 marchewki 1\2 cebuli ocet sos 4 lyzki stolowe majonezu 2 lyzki stolowe smietany luz jogurtu naturalnego 1\2 lyzeczi cukru szczypta soli pieprz kapuste posiekac drobno, obrac jablo i marchewke zetrzec na tarce na duzy oczkach, cebule posiekac w drobna kostke skropic octem i dodac troszke soli wymieszac i odstawic na jakies 1\2 godziny.W miedzi czasie wymieszac skladniki sosu i dobrze wymieszac. Dodac do kapusty i wymieszac.wlozyc do lodowki na pare godzin...i gotowe smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.