justhi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam Ktoś kiedyś mi polecił i wczoraj wypróbowałam naleśniki z orzechami włoskimi. Orzeszki smakują, jak uprażone. A więc zrobiłam je tak: do ciasta naleśnikowego (jajko+odrobinka soli+mleko+mąka-nie robię nigdy słodkich bądź słonych naleśników, bo każdy może nałożyć sobie farsz, jaki lubi) dorzuciłam pokrojone orzechy. Usmażyłam naleśniki i tyle. Akurat miałam w lodówce otwarte żurawiny, to ich użyłam. Mi smakowały, więc polecam je Wam. SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.