Skocz do zawartości

Krabowe Jeżyki


Iwona01

Rekomendowane odpowiedzi

- opakowanie mrozonych paluszków krabowych (250g) - 2 jajka ugotowane na twardo - 1 serek topiony ziołowy lub smietankowy - łyzka majonezu - 1-2 zabki czosnku Ugotowane jaja rozgnieść widelcem, dodać topiony serek,majonez i przeciśnięty czosnek. Rozmrozone paluszki krabowe zetrzec na duzych oczkach tarki, połowę wymieszać z masa jajeczną. Z masy formować kulki (wielkości orzecha włoskiego) i obtaczac w pozostałej części startych paluszków. Układac na talerzu wyłozonym liśćmi sałaty. Przed podaniem schłodzic w lodówce przez 30min. Jezyki są bardzo dobre i przy tym efektownie wyglądają na stole :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.