Yola79 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Składniki: 2 piersi z kurczaka 1 cebula jajko mały koncentrat pomidorowy 2 łyżki margaryny 1 kostka bulionu z kury papryka czerwona byłka tarta sól pieprz natka pietruszki WYKONANIE: Pierś umyć i pokroić w szerokie paski, przyprawić sola i pieprzem. Obtoczyć w jajku i bułce tartej (jak na kotlety)- usmazyc na oleju. Przełożyc do garnka dodać pokrojoną cebulę, margaryne, kostke bulonową, papryke obrana i pokrojona w paski i koncentrat pomidorowy. Podlać wodą i gotowac do miękkości. Można doprawić sola i pieprzem aczkolwiek sam gulasz jest tak aromatyczny i smaczny że ja już nie doprawiam. Całość posypać natka pietruszki Podawać z ryżem Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.