Skocz do zawartości

Barszcz Biały


Gość TomSon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Myslalem nad zmodernizowaniem przepisu na zakwas do barszczu białego, tzn w przepisie napisane jest: 1L Wody przegotowanej 1 Szklanka mąki przennej -razowej 3 Ząbki czosnku Ja planuje zamiast 1 szklanki maki przennej dac: Pół szklanki mąki przennej - razowej Pół szklanki mąki żytniej - razowej Co myślicie o tym pomyśle? (poprzez danie mąki żytniej chcialbym otrzymac bardziej wyrazisty smak) Oraz jeszcze jedno pytanko, mianowicie jakie przyprawy polecacie dodac do zakwasu? Myslalem nad kilkoma ziarnami pieprzu i lisciem laurowym. Pozdrawiam i życze duzo przyjemnych chwil spędzonych nad garami wielkanocnymi :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.