Gość Armind Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Cześć. Mam do Was pytanie. Otóż, znalazłem w domu prażone pestki dyni w łupinach, i nie mam zielonego pojęcia, jak się do nich zabrać. Czy spożywa się je razem z łupinkami, czy trzeba je z tych łupinek obrać? Zawsze jadam normalną dynie (nie prażoną) i ją obieram z łupin, ale tą prażoną jest trudniej obrać, bo wszystko się sypię w rękach. Ktoś ma widzę, jak to się je? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.