Xetnom Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam. Chciał bym zrobić roladki z kurczaka ale gotowane na parze. Nigdy czegoś takiego nie robiłem i jestem ciekaw czy to ma w ogóle sens. Czy kurczak będzie się trzymał razem czy się rozsypie. Jeśli ktoś coś podobnego robił to z jakim farszem, nadzieniem. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 moga byc np z pieczarkami, zepnij je tylko wykalaczka to na pewno sie nie rozsypia, jak lubisz szpinak to moze takie http://garnuszekmaliny.blox.pl/2009/01/Roladki-z-kurczaka-ze-szpinakiem-gotowane-na-parze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość planet88 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 nadzienie może być rożne ser,pieczarki,szynka,szparagi. rozbij dobrze końcówki to piers sie lepiej będzie kleić i nie beda potrzebne wykałaczki. Ja kiedys zawijalem taka roladke szczelnie w folie i gotowalem w wodzie fajnie wychodzi polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.