Skocz do zawartości

co zrobic?


katna

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...

ja często dodaję mniej wody do galaretki, a gdy tężeje robię pianę z 1 białka i dodaję do galaretki... ponownie ubijam mikserem i fruuu na ciasto:) goście nigdy nie wiedzą jak zdołałam "powkładać" tyle pęcheżyków powietrza do galaretki:) ale jeśli chodzi o łączenie z bitą śmietaną to uretan ma 100%racji:) mój post to tylko urozmaicenie:-) pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.