Gość KucharzParuffek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Cześć. Chciałbym podzielić się z wami moim przepisem, a raczej mojego kolegi, ja tylko go opublikuje. Paruffka na ciepło to zwykła parówka podgrzana w mikrofalówce lub ugotowana z różnymi dodatkami. Wersja z mikrofalówką Więc: Krok 1: bierzemy parówkę lub kilka Krok 2: nakładamy na nie ser, jakaś szynka, można stosować prawie wszystko, ten wybór należy do was Krok 3: wkładamy na UWAGA kilkanaście sekund ponieważ parówka może "wybuchnąć" Krok 4: gdy ją wyjmiemy dajemy jakiegoś sosu, kechupu, musztardy,majonezu, sosu czosnkowego wybór jest naprawdę duży Krok 5: zajadamy się :( Wersja z gotowaniem Krok 1: gotujemy parówki aż będą gotowe Krok 2: po wyjęciu dajemy na to ser, szynkę i inne żeczy (ser powinien się roztopić) Krok 3: dajemy sosu i jemy :( SMACZNEGO Pomysł jest mojego kolegi ja tylko to opublikowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.