Gość roche Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam,dopiero od niedawna interesuje się kuchnią i zastanawia mnie taka rzecz ,a mianowicie podczas smażenia mięsa,przeważnie drobiu po krótkim czasie wypływa z niego na brzegach biała maź w niewielkich ilościach....czasem słyszę,że to dlatego iż mięso jest nieświeże. Może mógłby ktoś to wytłumaczyć?.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.