Gość kisiel1992 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 robiłem grzanki :( normalnie chlebek w kosteczkę i na patelnię. Wszystko jest OK. Znacie pewnie "Gorące kubki" itp itd z grzankami. Tamte grzanki nie nasiakają tak szybka jak te moje. Co muszę zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VipDelikatesy Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A czy używasz margaryny czy oleju? Jeżeli oleju,to nic dziwnego że szybko nasiąkają. Spróbuj posmarowac grzanki z 2 stron margaryną i zobaczysz że bedzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryg Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Grzanki "kupne" kupowane solo lub te z gorącego kubka nie mają wiele wspólnego z prawdziwym chlebem, zatem w warunkach domowych raczej nie osiągniesz tego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.