sylwuśka Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Prosze mi powiedzieć jeśli w przepisie jest dodać 10 dag masła to te masło ma byc rozpuszczone ? czy jak? I czy masło moge zastapic margaryna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pozwolę sobie odpowiedzieć. Masło można zastąpić margaryną, a tłuszczu do ciasta kruchego i półkruchego nie rozpuszcza się. Uważam że udzieliłam dobrej odpowiedzi. Może jeszcze ktoś inny wypowie się na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.