Skocz do zawartości
kristow

Pieczarki Faszerowane

Rekomendowane odpowiedzi

Przepis na faszerowane pieczarki:Pieczarki (ilość zależy tylko i wyłącznie od Was) myjemy obieramy, a środki wydrążamy.Wydrążone środki miksujemy w blenderze na farsz do którego dodajemy surowe jajko, podsmażoną na oliwie drobno pokrojoną cebulkę, bułke tartą oraz sól i pieprz, ewentualnie vegetę do smaku. Pamiętajcie aby nie dodać za dużo bułki tartej. Wydrążone pieczarki napełniamy farszem po czym optaczamy je w jajku i bułce tartej i podsmażamy na patelni. Pieczarki posypane starkowanym serem na 15 min. wrzucić do piekarnika (150 stopni C). Dzięki temu będą jeszcze smaczniejsze i ciepłe. Polecam www.pysznejadlo.blogspot.com

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.