Gość krzyhooa3 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam wszystkich..... swego zycia nigdy nie wiazalem z gastronomia i kucharzeniem lecz los tak mnie pokierowal ze znalazlem sie w tym biznesie na obczyznie i dostalem mozliwosc pracy jako kucharz. z poczatku traktowalem to jako po prostu wiekszy pieniadz lecz zaczelo mi sie to podobac.... wrocilem do kraju i zastanawiam sie nad otworzeniem wlasnego biznesu....... mam troche pomyslow tlyko nie wiem czy to wypali z polskim biedniejszym klientem moje pytanie brzmi .......... ile kosztuje zlotowek wyposazenie kuchni od podstaw tak aby wszystko dzialalo jak porzadna kuchnia????????? moze wlasciciele hoteli i lokali maja jakies pojecie prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PepinNR Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 kuchnia kuchni nie równa, a sam piec konwekcyjny kosztuje ~15+tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiadu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 zamów sobie katalog stalglastu ( podstawowe wyposażenia kuchni) i tam masz ceny nowych produktów , a tak to najlepiej jest się załapać na sprzęt jak jakaś restauracja albo hotel się zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.