basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 0.5 szkl cukru 1 margaryna 0.5 szkl mleka 1 szkl wiórek kokosowych 2 bułeczki Mleko zagotować z bułkami,cukrem i wiórkami.Wystudzić i utrzeć z margaryną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa178 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 0.5 szkl cukru 1 margaryna 0.5 szkl mleka 1 szkl wiórek kokosowych 2 bułeczki Mleko zagotować z bułkami,cukrem i wiórkami.Wystudzić i utrzeć z margaryną. Interygujący przepis .Mam pytanie, i co dalej ,do jakiego ciasta można można użyć tej masy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przepis mam od mamy a ona tym zwykły biszkopt nawet przekładała. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa178 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przepis mam od mamy a ona tym zwykły biszkopt nawet przekładała. :mrgreen: Dzieki za szybką odpowiedz. Wyprubuję przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.