basga Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 1 szkl mleka 1 masło 1 szkl mielonych orzechów włoskich Orzechy zalać gorącym mlekiem,ostudzić. Masło utrzeć i dodawać wystudzone orzechy,można dosłodzić do smaku,jak kto woli. Mama akurat przekładała orzechowca tą masą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Mam dużo orzechów i chcę zrobić na święta jakieś cisto orzechowe...Basiu czy ta masa nie jest mocno tłusta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiesz Doruniu-jak to masa na maśle,taka normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarlotka Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 dla mnie masa idealna :) uwielbiam wszystko co orzechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.