Kataszynka Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam kucharze i kucharki. Oto mój przepis: Biały (twaróg tłusty) ser kroimy z jednocentymetrowe plastry, smarujemy majonezem (najlepszy WINIARY), a następnie polewamy oliwą wymieszaną ze zmielonym czosnkiem i bazylią suszoną (+sól gruboziarnista i czarny pieprz do smaku) Następnie nakładamy pastę kawiorową wymieszaną z przecierem pomidorowym (proporcja 4:1), kroimy twaróg na małe kawałki, i jako całość na dużym talerzu przyozdabiamy liśćmi pietruszki i dużymi zielonymi oliwkami. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jeśli to tak pyszne jak avatar autora to ja chętnie sobie zaserwuję taki smakołyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anette Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zapowiada się na niezły smakołyk, tym bardziej że twaróg zawsze jest mile widziany :) jak się przynajmniej człowiek stara dbać o linię. Ostatnio miałam okazję wypróbować w ramach testów konsumenckich twarożek Hochland z dużymi kawałkami warzyw ( papryka, rzodkiewka, szczypiorek i ogórek ) i dla mnie to przede wszystkim duża wygoda do pracy , biorę sobie jedno opakowanie i jakieś pieczywko ciemne i już !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.