Skocz do zawartości

Biały Ser Z Pastą Kawiarową


Kataszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kucharze i kucharki. Oto mój przepis: Biały (twaróg tłusty) ser kroimy z jednocentymetrowe plastry, smarujemy majonezem (najlepszy WINIARY), a następnie polewamy oliwą wymieszaną ze zmielonym czosnkiem i bazylią suszoną (+sól gruboziarnista i czarny pieprz do smaku) Następnie nakładamy pastę kawiorową wymieszaną z przecierem pomidorowym (proporcja 4:1), kroimy twaróg na małe kawałki, i jako całość na dużym talerzu przyozdabiamy liśćmi pietruszki i dużymi zielonymi oliwkami. Smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Zapowiada się na niezły smakołyk, tym bardziej że twaróg zawsze jest mile widziany :) jak się przynajmniej człowiek stara dbać o linię. Ostatnio miałam okazję wypróbować w ramach testów konsumenckich twarożek Hochland z dużymi kawałkami warzyw ( papryka, rzodkiewka, szczypiorek i ogórek ) i dla mnie to przede wszystkim duża wygoda do pracy , biorę sobie jedno opakowanie i jakieś pieczywko ciemne i już !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.