mariolondon3 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam,mam wielki problem. Kiedyś jak pojechałem do Polski na wieś na urlop chciałem pochwailić się teściowej moimi gołąbkami,kupiłem mięso mielone i zacząłem... Co się okazało, po tym jak gołąbki były w piekarniku półtorej godziny mięso nadal było surowe!!!! Piekarnik 200 stopni i mięso wciąż surowe. Wołowo wieprzowe MIĘSO I SUROWE PO 3 GODZINACH W PIEKARNIKU. DZISIAJ BABA ROBIŁA KOTLETY MIELONE I LIPA SUROWE MIĘSO A TERAZ MOJA MAMA MI MÓWI ŻE TO DLATEGO ŻE WOŁOWINA BYŁA ZMIESZANA Z WIEPRZOWINĄ,UPIERA SIĘ ŻE TO NASZA WINA I ŻE JAK ONA ZROBI GOŁĄBKI TO BĘDĄ OK A MY MÓWIMY ŻE TO STRATA CZASU. MIĘSO BYŁO 3 H W PIEKARNIKU I NIC NAWET SIĘ NIE UPIEKŁO W TYCH GOŁĄBKANCH A DODAM NA KONIEC ŻE JAK KUPOWAŁEM OSOBNO MIELONĄ WOŁOWINĘ I OSOBNO MIELONĄ WIEPRZOWINĘ TO NORMALNIE MIELONE WYCHODZIŁY TYLKO TROSZKĘ TWARDSZE , A NIE ŻE SUROWE MIĘSO Z PATELNI CZY PIECA WYJMUJESZ. POMOCY LUDZIE CZY TO STARE MIĘSO CZY CO BO NIE WIEMY CO JEST A KUPILIŚMY W POLSCE 20 KG NA ZAPAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.