Skocz do zawartości

Coś mięsnego


aanutka

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy byłam jeszcze młodą mężatką, niewiele niestety wiedziałam o gotowaniu. Gotowałam oczywiście obiady, ale nie były one zbyt wyszukane. I pewnego dnia chciałam zrobić smażone udka /ćwiartki / z kurczaka. Czasu nie było zbyt dużo - do powrotu męża z pracy ok.25 minut. Ponieważ ktoś mi wcześniej powiedział, że kurczaka smaży się błyskawicznie, więc spokojnie obtoczyłam go w przyprawach, jajku i mące i położyłam na patelnię. Zapachy, całkiem zresztą sympatyczne, rozeszły się bardzo szybko. Gdy zjawił się mąż, z zadowoloną miną, podałam ziemniaki, surówkę i oczywiście kurczaka. Mąz ukroił kawałek, spróbował, popatrzył trochę dziwnie i powiedział: "ten kurczak jest prawie żywy" i zaczął się śmiać. Mięso w środku było zupełnie surowe! Teraz smażę je duuuuuuuuuuużo dłużej!!! Pozdrawiam!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.