Skocz do zawartości

Gorąca Czekolada


rafaluk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;-) Próbowałem dzisiaj ogarnąć gorącą czekoladę, ale niestety wyszła jakaś taka dziwniasta. Konsystencja nieco za rzadka, ale głównie raziło mnie to, że miała kwaśny posmak i duuużo śmietaniastych grudek. Dwie i pół szklanki mleka 3,2%, 100g czekolady (pokrojone w mikrocząsteczki), 200g śmietany 18%. Wszystko do garneluszka, na ogień i kilka minut mieszania. Czekolada w stanie tabliczkowym była dobra, próbowałem. ;-) Pozdrawiam i liczę na podpowiedzi!

Edytowane przez rafaluk
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.