Skocz do zawartości

Udziec Indyka Z Porem I Brzoskwiniami.


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 3 udźce z idyka wegeta pieprz olej por puszka brzoskwiń 1/2szklanki wody Przygotowanie: Udźce myjemy zdejmując skórę,suszymy,obsypujemy wegetą,pieprzem i wstawiamy do lodówki na godzinę.Na patelni rozgrzewamy olej i obsmażamy mięso z obu stron na złoty kolor.Przekładamy na blaszkę,pora kroimy w talarki i posypujemy nim mięso,podlewamy 1/2szl wody i wstawiamy do nagrzanego piekarnika 200st C.Pieczemy około godziny i dodajemy brzoskwinie z syropem i pieczemy wszystko razem jeszcze około 30min.Podajemy wedle uznania z kalafiorem,ziemniakami,ryżem. Życzę smacznego.

post-12133-0-13038800-1314212988_thumb.j

post-12133-0-95452300-1314213001_thumb.j

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.