Walda Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Gotujemy kapustę kiszoną. Pokroić w kostkę wędzoną słoninkę i usmażyć. Do słoninki dodajemy startego surowego ziemniaka i robimy z tego zasmażkę. Osobno gotujemy ziemniaki. Ugotowaną kapustę odcedzamy i dolewamy wody z ugotowanych ziemniaków jednym słowem odcedzamy ziemniaki do kapusty. Można dodać do gotującej się kapusty kilka ząbków czosnku. Ziemniaki podajemy do kapusty. Fajny zestaw to: kapusta ziemniaki i krupniok, wtedy można okrasić tłuszczykiem spod krupnioka ziemniaki pieczone w całości w piekarniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hej, taką kapustę właśnie będe robić. dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebiernacka Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Bardzo fajny przepis,ciekawa jestem jak smakuje ,jutro będzie na obiad,dam znać czy smakowała serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3NKO Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 wyprobowalem twoj przepis, kapusta wyszla bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.