Sosenka Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Potrzebne składniki: -Karkówka 4 plastry-Cebula (ok 3 średniej wielkości)-Ulubiona mieszanka ziół-Kucharek, Vegeta jak kto woli-Margaryna-OlejPrzepis: Na patelnie kładziemy margarynę, karkówkę z dużych plastrów dzielimy na mniejsze. Następnie przyprawiamy karkówkę mieszanką ziół (nie dodawać soli) i kładziemy na patelnię. Kiedy mięso jest już na patelni bierzemy się za cebulę którą należy pokroić w plastry ok 0.5cm i położyć na karkówce która znajduje się na patelni. Następnie posypać każdy plaster z osobna kucharkiem i pokropić olejem (nie za dużo nie za mało) następnie dusić pod przykryciem ok 1h, w momęcie podania karkówkę wyciągać z cebulką i polać sosem który powstał na wskutek duszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.