ali Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 1 kg selera 2 duże cebule 1 margaryna "Palma" 3-4 ząbki czosnku 1 szklanka wody 1 szklanka bułki tartej 6 jaj 2 kostki bulionu grzybowego sól, pieprz Seler i cebulę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać wodę, przyprawy, rozdrobniony czosnek i margarynę, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 1 godz. Ostudzić. Do zimnej masy dodać jajka i bułkę tartą, dobrze wyrobić. Foremkę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą, nałożyć masę i piec 1,5 godz. w temp.180-190 stop. Pasztet jest wyśmienity. Z podanego przepisu wychodzą 2 foremki dł. po 20-25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Pasztet jest wyśmienity polecam ,pycha!! Piekłam Ale ten przepis mam z innej stronki, identyczny zresztą każdy przepis dostaje od kogoś ! grunt że smakuje wybornie.Pozdrawiam Magdalena!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Przyznać muszę, że pasztet z selera będzie dla mnie nie lada wyzwaniem - nigdy nie robiłam pasztetów ... Ten będzie pierwszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Namawiam gorąco! jest smaczny ,a najlepiej jak będziesz częstować gości to nie mów z czego jest niech zgadują.U mnie nikt nie zgadł mąż złożył zamówienie na większą ilość pasztetu ,dzieci też.Przepis poszedł w świat ,możesz jak sie obawiasz zrobić z połowy porcji .Ale na pewno zasmakuje !!!pa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Pasztet jest wyśmienity polecam ,pycha!! Piekłam Ale ten przepis mam z innej stronki, identyczny zresztą każdy przepis dostaje od kogoś ! grunt że smakuje wybornie.Pozdrawiam Magdalena!!! Tak, to na pewno też mój przepis, podałam go jeszcze wcześniej na jednej stronie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 12 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 P.S. Tam nie występuję jako ali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
->Renia<- Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Pasztet jest naprawdę pyszny. Warto spróbować. Polecam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 P.S. Tam nie występuję jako ali. Oooo, Ciebie też rozpoznaję ! Witam Cię też i tutaj i pozdrawiam. Widać chodzimy tymi samymi ścieżkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Witam, witam ! Ale dziwne, dlaczego odpowiedź jest jakby ode mnie? Dlaczego pisze niby "ali", skoro to nie ja pisałam? Może Marcinie potrafisz mi wyjaśnić, jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Hmmm. Z tego co widzę posty są wysłane z tego samego ip - być może korzystacie z tego samego komputera i zapomniałaś/eś się wylogować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 17 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Nie Marcinie, my się nawet nie znamy. Ale faktem jest, że jestem zalogowana na stałe i pewnie ktoś to wykorzystał i zrobił mi psikusa. Ale heca! Przepraszam, że Cię angażowałam, muszę zrobić śledztwo wokół siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Nie ma sprawy :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.