basga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Super ciacho ,masa bardzo delikatna,powiedziałabym taka piankowa prawie,ciasto kruchutkie a wychodzi cała duża blacha.Z pewnością będzie często pieczony a przepis powędrował w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evita Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mam chęć wypróbować ten przepis. Nie zrozumiałam - czy do masy dodane jest 1 białko, czy 5 białek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Do masy trzeba dodać 5 białek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Upiekę w najbliższym czasie. Bardzo lubię gorące ciasta, a tu moja cierpliwość bedzie narażona na ciężką próbę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jeszcze jedno pytanie. Jak duża ma być blacha? proszę o wymiar w centymetrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Aniu ja go piekłam w tradycyjnej prostokątnej formie, jej wymiary to 25 na 36 cm, udanego wypieku życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.