SzymonGzik Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Może tytuł nie brzmi powalająco, ale potrawa jest wyśmienita Bierzemy mieszankę morską z biedronki i podgrzewamy na patelni. Zalewamy sam makaron z zupki chińskiej (z vifona jest dobry) i ugotowany dodajemy do mieszanki. Wszystko smażymy przyprawiając proszkiem z zupki chińskiej i innymi przyprawami do smaku. Szybko i smacznie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.