kleopatra Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 1 szklanka kaszy manny 0,5 paczki masła 2 szklanki wody 1 opakowanie cukru wanilinowego 0,5 szklanki suszonych śliwek lub rodzynek 0,5 szklanki cukru przygotowanie: Do garnka z grubym dnem wrzucamy mannę i masło. Smażymy na wolnym ogniu, aż się manna zazłoci. Dodajemy resztę składników – cały czas mieszając, do momentu, gdy całość będzie się ślizgać po dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.