dana2005 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Sałatka z czerwonej kapusty 5 kg czerwonej kapusty, 1,5 kg jabłek, 4 duże pory Zalewa: 5 litrów wody, 2 szklanki octu, 1,5 szklanki cukru, 5 łyżek oliwy, sól do smaku. Kapustę poszatkować, obrane jabłka zetrzec na tarce jarzynowej. pory pokroić w cienkie krązki. Wszystkie składniki wymieszać. Włożyć do gorącej zalewy i gotować 30 min. Gorące wkładać do wygotowanych słoików i odwrócić do góry dnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.