kuchniaagatki Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Batoniki w białej czekoladzie - 300 g białej czekolady - rodzynki - dmuchany ryż Rozpuszczamy czekoladę w misce na parze, dodajemy rodzynki oraz dmuchany ryż. Całość rozsmarowujemy na blasze wyłożonej wcześniej papierem do pieczenia i wkładamy do lodówki na ok. 1,5 godz. Po zastygnięciu łamiemy na małe kawałki i jemy :smile: Prawda, że proste? :smile: a uwierzcie, że jest pyszne! więcej przepisów na www.kuchniaagatki.pl :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.