Deex Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Cześć, bardzo lubię gotować i tworzyć nowe rzeczy w kuchni, za 2 lata mam zamiar iść do technikum lub zsz w stronę gastronomii. I przed pójściem należało by dowiedzieć się trochę rzeczy w teorii i w praktyce. Poszukuję jakiejś książki kucharskiej dla początkujących gdzie nie tylko będą przepisy ale również poradniki czy informacje o kuchni. Chodzi mi tu o etykę kuchenną, z czego to jest zrobione, jakich produktów/akcesoria używać/nie używać etc. Z góry dzięki , Deex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.