Przepisy Extra Dodaj przepis

Co można zrobić z rabarbaru?

Z łodyg rabarbaru możemy przygotować:

  • przetwory: dżemy, marmolady, konfitury, chutney, syropy;
  • kompoty;
  • nadzienie do naleśników;
  • sosy do drobiu;
  • babeczki i ciasta (kruche, jogurtowe, ucierane, drożdżowe);
  • crumble;
  • sorbety;
  • koktajle;
  • wino;
  • nalewki.
  • Inne informacje o poradzie:
    Autor:
    Dorota [2012-05-09]
    Komentarze do porady:
    Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Twój komentarz może być pierwszy.
    Dodaj komentarz

    Autor:
    Newsletter

    Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

    Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

    Progmid 2003 - 2021. Wszystkie prawa zastrzeżone.