Dietetyczna pasta z wędzonej makreli i jajek

Dodane przez w dniu
1 opinia | Wyraź opinię
3.75 stars based on 20 reviews Pasty

Składniki:

1 wędzona makrela (ok. 30 dag)
5 łyżek jogurtu naturalnego
2 łyżki musztardy
pieprz ziołowy

Sposób wykonania:

Makrele obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę.

Do miski przełożyć wędzoną makrelę, jajka, jogurt naturalny, musztardę i koperek. Przyprawić solą morską i pieprzem ziołowym. Wszystko razem dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki do schłodzenia.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

Testuj za darmo extra.smaczny.pl przez 7 dni

Duuużo więcej przepisów, bez reklam za to z informacjami o kaloriach i wartościach odżywczych
Dostęp do 7390 przepisów.
Informacje o liczbie kalorii i wartościach odżywczych przepisu.
ZERO reklam, dzięki czemu strona ładuje się bardzo szybko.
Wybrane przepisy:
Sprawdź za darmo extra.smaczny.pl
7 dni bez żadnych zobowiązań
Podobne przepisy:
Przepisy EXTRA *
Przepisy oznaczone symbolem EXTRA są dostępne bez reklam, za to z tabelami wartości odżywczych.
Koszt dostępu do przepisów EXTRA wynosi od 4,16 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
extra.smaczny.pl możesz przetestować za darmo przez 7 dni!
Komentarze do przepisu:
Dziękuję :)
Dorota [2013-01-10 11:09:32]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.