Przepisy Extra

Owocowa surówka z kapustą pekińską

Owocowa surówka z kapustą pekińską

Składniki:

1 mała kapusta pekińska (80 dag)
sól morska
3 łyżki oliwy z oliwek
por
2-3 średnie jabłka (30 dag)
1 średni banan (10 dag)
sok z cytryny
suszony koperek

Sposób wykonania:

Kapustę pekińską umyć i poszatkować. Przełożyć do dużej miski, dodać sól i oliwę z oliwek. Por pokroić w plasterki, dodać do kapusty pekińskiej i wymieszać. Jabłka i banana zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny i wymieszać. Następnie przełożyć do kapusty pekińskiej. Dodać suszony koperek i wszystko razem dokładnie wymieszać.

Smacznego.

Dodane przez Ewelinka w dniu
Wyraź opinię
Podobne przepisy:
Komentarze do przepisu:
Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Twój komentarz może być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Newsletter
Progmid 2003 - 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.