Pasta z makreli

Dodane przez w dniu
2 opinie | Wyraź opinię
3.642857142 stars based on 28 reviews Pasty

Składniki:

1 średnia wędzona makrela
kilka gałązek szczypiorku
2 łyżeczki musztardy
7 łyżeczek gęstego jogurtu naturalnego

Sposób wykonania:

Wędzoną makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukać, osuszyć i pokroić.

Do wędzonej makreli dodać jajka, szczypiorek, musztardę i gęsty jogurt naturalny. Wszystko razem dokładnie wymieszać.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

Testuj za darmo extra.smaczny.pl przez 7 dni

Duuużo więcej przepisów, bez reklam za to z informacjami o kaloriach i wartościach odżywczych
Dostęp do 7391 przepisów.
Informacje o liczbie kalorii i wartościach odżywczych przepisu.
ZERO reklam, dzięki czemu strona ładuje się bardzo szybko.
Wybrane przepisy:
Sprawdź za darmo extra.smaczny.pl
7 dni bez żadnych zobowiązań
Podobne przepisy:
Przepisy EXTRA *
Przepisy oznaczone symbolem EXTRA są dostępne bez reklam, za to z tabelami wartości odżywczych.
Koszt dostępu do przepisów EXTRA wynosi od 4,16 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
extra.smaczny.pl możesz przetestować za darmo przez 7 dni!
Komentarze do przepisu:
Brzmi smakowicie - dziękuję :)
Dorota [2016-02-10 21:13:11]
Dobra ta pasta, a ja jeszcze zbogaciłam ten przepis o ogórek konserwowy ;-)
kasia [2010-08-07 22:04:20]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.