Przepisy Extra

Pasta z makreli i topionego serka

Składniki:

30 dag makreli wędzonej (1 sztuka)
20 dag serków topionych kremowych (2 opakowania po 10 dag)
1 łyżka majonezu

Sposób wykonania:

Makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Dodać serki topione i majonez. Wszystko dokładnie wymieszać łyżką.

Gotową pastą smarować kromki chleba lub krakersy.

Smacznego.

Dodane przez w dniu
12 opinii | Wyraź opinię
4.2154857956 stars based on 14749 reviews Pasty
Podobne przepisy:
Przepisy EXTRA *
Przepisy oznaczone symbolem EXTRA są dostępne bez reklam, za to z tabelami wartości odżywczych.
Koszt dostępu do przepisów EXTRA wynosi od 4,92 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
extra.smaczny.pl możesz przetestować za darmo przez 7 dni!
Komentarze do przepisu:
Bardzo się z tego powodu cieszę i życzę smacznego :)
Dorota [2010-09-13 11:41:52]
bardzo dobra pasta. Napewno będzie u nas często gościć.
bogusia92 [2010-03-13 11:09:18]
Cieszę się, że pasta smakuje. Serdecznie pozdrawiam :)
Dorota [2010-01-07 22:08:37]
pychotka!!!
anna-n [2010-01-07 21:30:26]
uwielbiam ryby wszystkie procz wegorz ale makrela jest tlusta rybe w polaczeniu z majonezem to bomba cholesterolowa ale i tak sprobowalam dobra tak trzymaj
magda z katowic [2008-08-16 11:58:03]
super.uwielbiam takie pasty
marzena5 [2008-08-02 17:50:05]
aniu ale jajka jakie? gotowane? no i ile?
ja [2008-04-16 15:04:00]
jest pyszna, lekka i delikatna. mniam miam!!!!
kasia [2008-03-01 23:24:18]
jak ktos lubi to pieprzu troche i cebulki lub sczypiorku , jak kto lubi i super smakuje tez bez majonezu tylko z 2 lyzkami oleju .Mozna tez dodac jajka zamiast serka i tez o.k tak robilam w restalracji z moja mama i ludzie to uwielbiali . Smacznego
Ania [2008-02-27 20:37:15]
Zrobiłam na kolację. Bardzo dobre
irena [2008-02-13 16:33:05]
super danie sprubujcie
olcia [2008-02-13 14:41:49]
do pasty dodać pokrojonego szczypiorku albo pietruszki zielonej drobniutko pokrojonej
Krysia z TupperwareSzczecin [2008-01-29 19:03:25]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Progmid 2003 - 2021. Wszystkie prawa zastrzeżone.