smaczny.pl przepisy kulinarne

Pasta ze śledziem w oleju

Dodane przez w dniu
2 opinie | Wyraź opinię
4.1725098676573 stars based on 4307 reviews Pasty

Składniki:

1 puszka Śledź w oleju
3 łyżki musztardy
pieprz

Sposób wykonania:

Otworzyć puszkę ze śledziem i całą zawartość puszki przełożyć do talerza (śledź i olej). Widelcem pognieść śledzie. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Do śledzi dodać starte jajka i musztardę. Razem dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Gotową pastą smarować kromki świeżego chlebka. Można polać ketchupem lub posypać koperkiem.

Smacznego.

Testuj za darmo extra.smaczny.pl przez 7 dni

Duuużo więcej przepisów, bez reklam za to z informacjami o kaloriach i wartościach odżywczych
Dostęp do 7731 przepisów.
Informacje o liczbie kalorii i wartościach odżywczych przepisu.
ZERO reklam, dzięki czemu strona ładuje się bardzo szybko.
Wybrane przepisy:
Sprawdź za darmo extra.smaczny.pl
7 dni bez żadnych zobowiązań
Podobne przepisy:
Przepisy EXTRA *
Przepisy oznaczone symbolem EXTRA są dostępne bez reklam, za to z tabelami wartości odżywczych.
Koszt dostępu do przepisów EXTRA wynosi od 4,92 zł miesięcznie (zależnie od wybranego okresu abonamentu).
extra.smaczny.pl możesz przetestować za darmo przez 7 dni!
Komentarze do przepisu:
Witam :) Cieszę się, że pasty się udają, no i rzecz jasna, że smakują. Oczywiście, do każdego przepisu można coś ulubionego zawsze dodać, pozdrawiam :)
Dorota [2016-12-05 13:25:00]
Witam.Wszystkie pasty sa wspaniale a co bardzo wazne tanie i proste w wykonaniu.Pozwalaja rowniez na wprowadzanie wlasnych zmian w uzyciu produktow.Bardzo polecam .
annachrzastekl.fooder.pl [2016-12-02 12:55:53]
Dodaj komentarz:
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.