Burak (strona 3)

Co nieco o pasteryzacji przetworów
Latem mamy dostęp do dużej ilości zdrowych i smacznych owoców oraz warzyw. Dzięki pasteryzacji ich smak można zachować na nieco dłużej.
Pasteryzacja - najlepszy sposób utrwalania przetworów
Pasteryzacja, czyli ogrzewanie produktów do temperatury 85-95 stopni Celsjusza to najlepszy sposób utrwalania domowych przetworów.
Tradycyjne potrawy wigilijne
Wigilia tuż, tuż. Za kilka dni podzielimy się opłatkiem i usiądziemy przy wigilijnym stole.
Jakie warzywa jeść zimą?
Zimą, chociaż dostęp do świeżych warzyw i owoców jest mocno ograniczony, w kuchni wcale nie musi wiać nudą.
Kalendarz robienia przetworów
Domowe przetwory są smaczne, zdrowe i naturalne... Jednym słowem - bezkonkurencyjne!
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2020. Wszystkie prawa zastrzeżone.