punani Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Proponuję Wam mega mix dietetyczny, wykorzystujący wiele technik. Nazwałam go dieta według Pauliny 🙂 Zaczynamy: Żywienie: Zrezygnowałam z wszelakich fast-food-ów, słodyczy itd. Zaaplikowałam błonnik, jogurt na śniadanie z musli, na obiad: białe mięso, ziemniaki (tak ogólnie krytykowane), na kolację z kolei jem kanapki z czoskiem, pomidorami, rzodkiewką - ogólny mix warzywny. Suplementacja: Tak korzystam z suplementów, szczególnie zauważyłam, że sprawdzają się, gdy idzie się spać, wpsomagają nasze trawienie, regenerują wartwę tłuszową. Ćwiczenia: Codziennie minimum 30-40 minut poświęcam ćwiczeniom. Na ogół sa to lekkie rzeczy typu pompki damskie, spacery, truchtanie i jakieś przysiady. Bardziej mi chodzi, abym nie zapomniała czym jest ruch. Dodatkowe informacje: Wykonuje kalendarium postępów. Ważę się codziennie i wpisuję do programu na komputerze. Dzięki dyscyplinie bardziem chce mi się starać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kama1 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Jeśli na kolację jesz czosnek to niewatpliwie Twój meżczyzna ma ochodę się przytulać ;D pozatym tak wygląda rozsądnie ;) Masz zamiar zwiększać ilość ćwiczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykipialmimakaron Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Według mnie wygląda słabo, jeśli jesz codziennie to samo :) Nie nudzi Ci się? Ziemniaki w mundurkach zachowują swoje wartości odżywcze, ale od nich znacznie zdrowsze są kasze. Nie chcę tu być hejterem, bo nie o to chodzi. Założenia wydają mi się całkiem spoko. Jedyne co, to różnorodność słaba. Jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi