Anielia Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2016 Hej. Mam taki pomysł na burgery z okary z pieczarkami, cebulką i kapustą kiszoną i kaszą jagana ewentualnie, kukurydzianą. I mam taki plan żeby po prostu okare połączyć z pokrojoną kapuchą, cebulą, pieczarkami, dać tam kasze ugotowaną, siemię lniane olej, mąkę, sól przyprawy zrobić z tego placuchy, wyłożyć na blaszkę i upiec. Robiłam tak już tylko bez kapusty i dlatego piszę, żeby się poradzić jak wam się wydaje, czy ta kapusta to dobry pomysł? Chodzi mi tez o to żeby się nie narobić więc nie chce mi się smażyć ani obgotowywać tej kapusty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.