Ilona Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czym przyprawić mięso z łososia przed usmażeniem na grillu? Macie może jakieś sprawdzone przepisy? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 pół filiżanki majonezu pół filiżanki śmietany 3 łyżki posiekanej natki pietruszki 2 łyżki musztardu (najlepiej Dijon) 2 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki świeżo wyciśniętego soku cytrynowego sól pieprz do smaku solimy i pieprzymy łososia, skrapiamy cytryną i wrzucamy na na grill lub do piekarnika z podanych składników szykujemy sos który musimy odstawić do lodówki na 3 godziny) serwujemy łososia z przygotowanym sosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilona Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Brzmi pysznie.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja proponuje marynate: sok wycisniety z pomaranczy musztarda miodowa ( honey mustard) swiezy zielony koperek- posiekany sol pieprz odrobinka czosnku w proszku Skladniki wymieszac. Lososia marynowac ok 30 min i piec w dobrze nagrzanym piekarniku lub na grilu. Ilosc skladnikow wg uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.