Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Krzysztof

Nalewka Z Jabłek Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,potrzebuje pomocy zrobiłem nalewkę z jabłek tylko trochę przesadziłem z cukrem,nie uwzględniłem że te jabłka były bardzo soczyste i słodkie,zaczyn zaczołem robić z końcem 10.2014 teraz odzielałem jabłka od zaczynu ale jest bardzo słodki to nawet nie likier tylko syrob,jak teraz to rozcieńczyć aby nie był za mocny i nie z tracił typowo jabłkowego smaku

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.