Jamaica Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 -chałka -1 tabliczka czekolady -mleko -jajko Chałkę pokroić w grube kromki. W każdej takiej kromce wyciąć "kieszeń" (poprostu naciąć na srodku). W "kieszonkę" włożyć kawałek czekolady. Póżniej wystarczy namoczyć chałkę w mleku i rostrzepanym jajku i usmażyć na gorącym masełku z obu stron (na złoto). Ach ta rozpuszczona czekolada w środku... :D Pychotka! Smacznego!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.