Biedronkę mam blisko domu.Lubię tam kupowac.Przyzwyczaiłam się już do ich produktów.
Bliżej mam do Polo Marketu,ale jakoś rzadziej tam zachodzę.Wstępuję jedynie,gdy są jakieś promocje cenowe (często na mięso).
Do dużych hiper- super- marketów rzadko jeżdżę....za dużo pieniędzy tam zostawiam :/
Supermarkety / Hipermarkety
Rozpoczęty przez DeLarge, 27.04.2006 22:57
17 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13.04.2011 - 17:10
Napisano 14.04.2011 - 10:21
Basiu, ja też omijam supermarkety z takiego samego powodu
(chociaż fajnie się tam kupuje bo jest duży wybór, ale z drugiej strony taki duży wybór to też niedobrze, bo nie można się potem zdecydować, i tak źle i tak niedobrze
)
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Napisano 21.04.2011 - 15:11
Ja najczęściej zakupy robię w Biedronce, ale jeśli chodzi o chemie to zdecydowanie Rossman, a wędliny i mięso w sprawdzonym sklepie mięsnym.
Biedronkę cenię za ceny przede wszystkim, ale tez za to, ze nie jest to jakiś wielki hipermarket, tylko praktycznie same potrzebne rzeczy. Zresztą maja w ofercie wiele produktów pod swoją marką, które są bardzo smaczne a patrząc na ich skład nie zawsze znajdziemy tam same polepszacze, chociaż wiadomo, ze jeśli np. będzie to zapiekanka, to pewnie tak będzie.
Dla mnie też minusem natomiast jest, ze nie można tam płacić kartą, ale nie wiem czy tylko tu gdzie mieszkam (i mieszkałam), ale z tego co zauważyłam, to pod większością Biedronek są bankomaty, więc ranga problemu staje się mniejsza
Biedronkę cenię za ceny przede wszystkim, ale tez za to, ze nie jest to jakiś wielki hipermarket, tylko praktycznie same potrzebne rzeczy. Zresztą maja w ofercie wiele produktów pod swoją marką, które są bardzo smaczne a patrząc na ich skład nie zawsze znajdziemy tam same polepszacze, chociaż wiadomo, ze jeśli np. będzie to zapiekanka, to pewnie tak będzie.
Dla mnie też minusem natomiast jest, ze nie można tam płacić kartą, ale nie wiem czy tylko tu gdzie mieszkam (i mieszkałam), ale z tego co zauważyłam, to pod większością Biedronek są bankomaty, więc ranga problemu staje się mniejsza
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||