Witamy,
Od 26 lutego istnieje możliwość zapłaty abonamentu extra.smaczny.pl w dowolnym punkcie w którym widnieje znak VIA – Moje Rachunki. Punkty opłat są zlokalizowane w kasach renomowanych sieci handlowych, m. in.: Społem, Leclerc, Real, Albert, Lewiatan, Stokrotka, Carrefour, Globi, Champion, PKN Orlen czy Statoil. Obecnie jest to blisko 6000 placówek handlowych.
Lista placówek obsługujących VIA - Moje Rachunki...
Tak więc za abonament możesz zapłacić przy okazji, dokonując zakupów w supermarkecie.
Jak płacić: Czytaj tutaj...
Obecnie opłata za dokonanie płatności tą drogą to 1,99 zł - a więc zdecydowanie taniej niż na poczcie lub w banku.
Zapraszamy do skorzystania z nowej formy płatności.
Dorota i Marcin
Extra Przepisy
Teraz Abonament Extra.smaczny.pl Możesz Zapłacić Także W Twoim Supermarkecie.
Rozpoczęty przez Marcin, 27.02.2007 21:41
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 27.02.2007 - 21:41
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...